Download dit plan gratis en dan krijg je ook regelmatig gezonde tips en inspritatie.

Houd jij ervan om vrienden te verwennen met lekker eten? Maar breken al die etentjes jou tegelijkertijd op omdat je last hebt van overgewicht? En daar zou je nou juist zo graaf vanaf willen.

Zalig Zomerdiner zorgt ervoor dat jij niet voor gaas gaat. Met 5 suggesties én inspiratie voor heerlijke gerechten creëer jij een grandioos gastvrij diner. Met flair en met klasse zet jij iets verrassends op tafel. Heerlijk, Puur en gezond.

Zalig Zomerdiner helpt om het aantal calorieën binnen de perken te houden. Maar niet alleen. Het biedt ook inspiratie voor subtiele accenten waardoor jouw gastvrijheid er vanaf spat.

Download Zalig Zomerdiner gratis en voor je het weet zit jij boordevol ideeën voor de rest van de zomeravonden;)

Wil jij meer lezen op mijn website? klik dan op HOME


Laat mij je helpen

Hi, ik ben Willemijn van Gastel en als leefstijlcoach begeleid ik mensen met overgewicht én overvolle agenda’s. 

Ik heb bewondering voor mensen zie die enorm hard werken en er nog van alles naast doen. Hun positieve instelling is heel aanstekelijk. 

Helaas bekoopt een aantal van deze mensen dit enthousiasme met te weinig aandacht voor hun eigen gezondheid. En daarmee schieten ze in hun eigen voet want hun vitaliteit verdwijnt en daarmee de glans waar ze om bekend staan. 

Herken jij je hierin? Werk jij ook te hard en heb je de afgelopen jaren te weinig aandacht gehad voor je gezondheid met overgewicht als gevolg? En voel je je daardoor lusteloos en niet fit? 

Waar wacht je nog op? 

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Dan kunnen we kijken waar je staat, wat je wilt en of ik jou daarbij kan helpen. 

 

Download Het Drie-Weken-Plan gratis en krijg  2x per maand gezonde tips en inspritatie.