Van nature ben jij iemand die zich voor de volle honderd procent inzet voor het werk, gezin en vrienden. Op een aanstekelijke manier laat jij zien wat je kan bereiken met doorzetten en positief verder gaan. Tot nu toe heeft jou deze optimistische levenswijze veel gebracht. Een leuke baan, een mooi gezin en een rijk sociaal leven.

Maar de drukte en stress op het werk gooien nu toch wat roet in het eten. Overdag geef je nog alles maar dat compenseer je met ongezonde gewoontes die er ongemerkt in zijn geslopen. Voor ieder kan dat verschillend uitpakken. Wat speelt er bij jou? Blijft jouw hoofd maar ‘aan’ staan en maal en pieker je te veel of probeer je juist de controle te houden op alles en iedereen?  Of ga jij je juist te buiten aan eten, drinken of roken? En hoe staat het met sporten en bewegen? Zit dat er nog in of is je dat allemaal te veel? Wat er bij jou ook speelt, je merkt dat je vastdraait.

Je wilt dit echt veranderen want het voelt niet fijn. Het is niet zoals jij bent. Jij bent juist diegene met het opgeruimde karakter die er vol voor gaat. Die drive wil jij terug zodat jij weer kan floreren op het werk, zin hebt om met het gezin van alles te ondernemen en om er weer op uit te trekken.

Hieronder zie je wat ik voor jou kan betekenen. De gezonde leefstijlscan krijg jij inzicht in de ongezonde patronen waar je in verzeilt bent geraakt. Voor sommigen mensen is dat al genoeg om hier zelf uit te komen. Maal en pieker jij te veel? Dan is runningtherapie wat voor jou want daarmee krijgen we rust in je hoofd. Wil jij graag geholpen worden om je leven weer gezonder in te richten? Dan is het aanbod  Gezond en vitaal echt iets voor jou.

Gezonde- leefstijl scan

Dé scan die jou laat inzien hoe jij jouw ongezonde gewoontes kan tackelen zodat jij jij weer fit door het leven stapt.


Runningtherapie

Met deze therapie loop je weg van de stress, je ontspant en wordt fit.Gezond en vitaal

Dé duurzame route naar een gezond leven waarin jij weer kan presteren en genieten van de dingen die je leuk vindt

Aangesloten bij BLCN

Als BLCN coach ben ik officieel geaccrediteerd als leefstijlcoach. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatief goed opgeleide coach.

 

Ervaringen

“Voor mij was het traject met Willemijn een Eye-opener”

 “Door toeval kwam ik met Willemijn in contact en besloot ik een leefstijlcoach in de arm te nemen. Ik ben 53, inmiddels in de overgang, bewoog te weinig en de laatste jaren waren er steeds wat kilo’s bij gekomen. Ik had wel zoiets “het wordt tijd hier iets aan te doen” en ik ben ook iemand die een stok achter de deur nodig heeft. Als ik een afspraak, of uitdaging aanga, ga ik er wél echt voor. Eigenlijk zou je dat altijd voor jezelf moeten doen, maar dan verzin je ook weer makkelijk een excuus (tenminste ik).

Samen hebben we in kaart gebracht wat de momenten zijn dat je toegeeft aan met name ongezonde dingen kopen en vervolgens op eten. Ook hebben we samen gekeken alternatieven te zoeken die voor mij makkelijk te implementeren zijn en wél aantrekkelijk. Je gaat tenslotte niet een stuk rauwe bloemkool als alternatief voor drop of chocola nemen als je dat niet echt lust.

Wat mij ook heel goed geholpen heeft is het advies om meer aan spieropbouw te doen. Ik fietste wel veel, en wat yoga, maar niet echt trainen om alle spieren weer eens wat op te krikken. Intussen hebben ik nu een echte sportkamer, met gewichten, kettlebells, turtles, hometrainer (die had ik al 15 jaar), mat, skippy bal etc en merk ik ook dat ik echt algeheel zoveel fitter ben.

Inmiddels is er nagenoeg 10 kilo af in 9 maanden tijd. Het prettige is ook als je ruimte hebt om in je eigen huis of buiten te sporten dat je het ook makkelijker even 20-30 min kan doen.

De sessies met Willemijn met steeds ook zelfreflectie, suggesties maar geen eisen, steun of bemoediging wanneer nodig en de mogelijkheid van terugkoppelen en ervaring delen vond ik uiterst plezierig.

Voor mij was het traject bij Willemijn een eye-opener en ik voel nu ook dat ik gemotiveerd ben om dit vol te houden, hetgeen ik eerder niet zo voelde als ik was afgevallen.”

Esther, 53 jaar

ik vraag niet hoe je op je werk functioneert, want dat zal goed zijn. Mijn vraag is ‘hoe kom je thuis’?