Op Stap

Afgelopen jaren merkte ik dat veel mensen met overgewicht de hoop om weer te kunnen sporten hebben opgegeven. Ze willen ergens wel, maar weten niet hoe, hebben niet de puf of durven zich niet aan te melden bij een sportclubje. Bang om niet mee te kunnen komen.

Dat is voor mij de reden geweest om het Op-Stap programma te ontwikkelen. Een programma in de buitenlucht voor mensen met overgewicht. Een programma waar je altijd mee doet en nooit de laatste bent. Plezier staat voorop maar het gaat wel ergens over: alle deelnemers werken in 12 weken toe naar een goede conditie.

Wie kan meedoen?

Iedereen die 10 minuten achter elkaar kan wandelen kan meedoen. Maar ook diegene die een klein rondje kan hardlopen. Maar dat is niet alles. Je moet ook de motivatie hebben om te gaan trainen. 3x in de week. Met als doel meer conditie opbouwen. Heb je die opgebouwd? Dan kan je weer de sport kiezen die jij graag wil beoefenen. Hoe gaaf is dat?

Wat houdt de training in?

We maken eerst een afspraak om te kijken of deze training voor jou geschikt is. Als dat zo is, dan stellen we voor jou een persoonlijk trainingsplan op. Elke week train je met de groep en daarnaast train je 2 keer per week zelfstandig. Je wordt hierbij online begeleid.

Tijdens de groepstraining trainen we samen. Tijdens de loopoefeningen bepaal jij zelf het tempo. Daarnaast doen we ook aan kracht- en balansoefeningen.

De Op-Stap groepstraining is op woensdagavond 19.00 uur in de Veerpolder in Warmond (verzamelen bij het hek van de Warmondse IJs en Skeelerclub).

Zijn er kosten aan verbonden?

Ja, de training duurt 12 weken en kost € 262,50,-

Aanmelden of meer informatie?

Wil je meedoen of wil je meer informatie? Leuk! Neem vandaag nog contact met ons op via willemijn@vangastelleefstijl.nl of via 06-27479355.

Woon je niet in de buurt en wil je toch dit programma volgen......

Neem dan ook even contact op. We kunnen kijken of wij voor jou een programma kunnen samenstellen waarbij wij je bijna volledig online kunnen trainen.