
Weinig tijd, toch altijd zin in lekker eten. Via Instragram deel ik makkelijke recepten. Soms zijn het overheerlijke smoothies die ik maak als beloning na een duurloop, soms een salade voor een werkdag. Pakjes en zakjes vermijd ik, snelle suikers ook. Maar… soms zitten er ook quilty pleasures tussen.







Dit weekeinde de klok een uur terug. En nu heb ik om 16.00 snacktrek! Ik las in het book Tiny Habits van BJ Fogg een goed idee, namelijk één keer per week je koelkast herinrichten. Re-design je koelkast als een plaatje in een tijdschrift en zet er allemaal voorgesneden gezonde groeten in. Mmmm, zo georganiseerd ben ik niet, laat staan mijn koelkast. In het boek Run fast cookfast van Flanagan en Kopecky kreeg ik wel inspiratie en toen ik in de potcast Gezond gesprek van KarineHoenderdos met Eric Claassen hoorde dat zelf hummus maken sneller gaat dan het kopen in de winkel, dacht ik oké oké. Daarom, voor al mijn snacktrek deze week, geroosterde groenten en rauwe groenten, hummus en een spannende gember-cashew dip. Deze laatste maak je door 1 kop cashewnoten te pureren met 1/4 kopje citroensap, stuk verse gember, wat olijfolie en een goeie scheut soyasaus. Geniet ervan!