I

Gezonde ambitie

Jij gaat voor een ambitieus leven waar jouw gezondheid onderdeel van uitmaakt

Een ambiteus leven heb je al maar je gezondheid heb je de de laatste tijd verwaarloosd. Geen tijd voor, te moe om er energie in te steken. Die glazen wijn geven net de ontspanning, of die zak chips in de avond bij een netflix serie. Oei, je schaamt je er eigenlijk voor. Jij, die altijd alles zo op orde heeft laat zulke steken vallen… 

Stop met schamen want het is heel begrijpelijk en je bent verre van de enige. Je bent een doorpakker, altijd al geweest. En dat komt nu goed van pas. Maar ja, hoe?

Het lijkt een inkopper maar de start ligt bij inzicht. Door systematisch in kaart te brengen hoe jij je gezondheid ervaart, waar jouw kansen liggen en valkuilen  en wie en wat jou kan helpen, krijg je ruimte in je hoofd. En die ruimte kan je gebruiken om jouw doelen ook echt om te zetten in een actie.  Dit is een traject waarin ik jou intensief begeleid.  

Concreet houdt dit traject in:

– gratis intake: telefonisch contact 

– 3 sessies van een uur:  We gebruiken diverse wetenschappelijke instrumenten om inzicht te krijgen in jouw motivatie, hoe jij nu je gezondheid ervaart en welke valkuilen en kansen er zijn.  De eerste sessie doen we bij voorkeur wandelend in de regio Leiden of Schouwen Duiveland. De andere sessies zijn online.

– 3 maanden begeleiding bij het uitvoeren van de plannen. Tijdens deze maanden bied ik jou online sessies aan van 30 minuten (max 5), en wekelijks begeleiding via de mail.

Prijs: 585,- euro

Wil je meer informatie over dit traject? Neem contact op, dan kan ik jou hier meer over vertellen.

Details

Interessant wanneer... je de regie over je ongezonde gedrag denkt te zijn verloren. Je steeds minder energie hebt en dit tij wilt keren
Resultaat: een gezonder en vitaler leven waar je zelf trots op bent