Dé route naar een gezond gewicht en leven waarin jij weer kan presteren en genieten van de dingen die je zo graag doet. 

Je werkt hard en met plezier. Ook privé geniet je volop. Maar, er is wel een probleem. In alle drukte zijn ongezonde gewoontes erin geslopen. En die eisen nu wel hun tol. Je hebt last van overgewicht en een slechte conditie waardoor alles steeds meer moeite gaat kosten. Letterlijk en figuurlijk tors je een behoorlijke ballast met je mee.

Je voelt je simpelweg niet meer fit en je wilt heel graag weer terug naar de tijd waarin je vitaal was. Maar je denkt hoe dan?

En dat is niet alles. Gezondheidsrisico’s zoals diabetes en hart-en vaatziekten spoken zo nu en dan door je hoofd. Hoe eerder deze gedachten weg zijn hoe beter!

In dit traject krijg jij een gezonder gewicht en een massa aan energie. Je gaat inzien hoe stress en drukte invloed heeft op jouw eet- en beweegpatroon en je raakt er bedreven in om hier een veel betere balans in te vinden. Je ontwikkelt een gezond eetpatroon en je leert hoe je beweging in kan zetten voor zowel het verbranden van calorieën als voor ontspanning. Door deze manier goed voor jezelf te zorgen zal je zien dat je gewicht kwijt raakt en weer veel meer aankan.

Concreet duurt dit aanbod 12-15 weken waarin jij coach-sessies krijgt aangeboden naast hands-on coaching via whatsapp en/of mail.

De coach-sesies zijn online maar als je wilt kan een aantal ook plaatsvinden in de buitenlucht rondom Leiden.

 

Details

Concreet
12-15 weken coaching: gesprekken aangevuld met hands-on coaching via mail en whats app.

Resultaat
een gezond gewicht, goede conditie en genoeg ontspanning zodat je weer kan presteren en scoren op je werk en de dingen kan doen waar je altijd zo van geniet.