Het traject waarin jij leert om op een gezonde manier om te gaan met een ‘hoofd wat altijd aan staat’ 

In dit traject leer jij om op een gezonde manier om te gaan met stress, drukte of gepieker. 

De gewoontes die je nu hebt ontwikkeld zijn niet zo handig; bijvoorbeeld te veel en ongezond eten, te weinig bewegen of ontspannen en een rommelig dagritme. 

Jij kiest voor dit traject wanneer dit gedrag jou tegen gaat staan. Omdat jij merkt dat je niet fit meer bent terwijl je dat juist graag wel zou willen zijn.

In dit traject leer jij te begrijpen waarom deze gewoontes erin geslepen zijn, wat ze jou brengen, hoe je er vanaf komt en vervangt voor gezonde gewoontes.

Klein beginnen, gezonde gewoontes uitproberen en als ze wortelschieten  daarop voortborduren. Dat is mijn aanpak. Veel aantrekkelijker en succesvoller dan zwoegen naar een zelf opgelegd doel wat voortdurend wilskracht vraagt.

Concreet houdt dit traject een gratis kennismakingsgespek in,  gevolgd door een aantal sessies van een uur (zoveel als nodig blijkt). 

Details

Concreet
online of wandelcoaching individueel

Resultaat
Je vervangt je ongezonde gewoontes voor gezonde om met stress, drukte of gepieker om te gaan. Hierdoor voel jij je fitter, kan je meer aan en genieten van de dingen die er toe doen.