Zit er iets waardevols voor jou tussen?

Jij hebt een leuke baan en een enerverend privé-leven. Het leven lacht je toe. Alleen… je hebt de laatste jaren niet meer goed op je gezondheid gelet. En dat ga je nu merken. Door jouw overgewicht en slechte conditie gaat alles meer moeite kosten. Voor jou is de maat vol en je wilt hier echt wat aan doen. Je wilt namelijk weer fit door het leven en niet achter de feiten aanhollen.

Ik help je daar graag bij. En nee, niet met een streng dieet maar juist door het aanleren van kleine gezonde gewoontes in je dagelijks leven. Op mijn  pagina persoonlijke begeleiding vind je hierover meer informatie.

Wil je liever eerst zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook en daarom heb ik een gratis aanbod.

 Hieronder vind je meer informatie.  

Houd jij ervan om vrienden te verwennen met lekker eten? Maar breken al die etentjes jou tegelijkertijd op omdat je last hebt van overgewicht en daar heel graag vanaf wilt?  

Zalig Zomerdiner zorgt ervoor dat jij niet voor gaas gaat. Met 5 suggesties én inspiratie voor heerlijke gerechten creëer jij een grandioos gastvrij diner. Met flair en met klasse zet jij iets verrassends op tafel. Heerlijk, Puur en gezond.

Zalig Zomerdiner helpt om het aantal calorieën binnen de perken te houden. Maar niet alleen. Het biedt ook inspiratie voor subtiele accenten waardoor jouw gastvrijheid er vanaf spat.

Download Zalig Zomerdiner gratis en voor je het weet zit jij boordevol ideeën voor de rest van de zomeravonden;)

 

Je kan wel wat inspiratie gebruiken om je leven wat gezonder in te richten. Genoeg bewegen, gezond eten en voldoende ontspannen. Laat je inspireren!

Dit E-book kan je gratis downloaden dan dan krijg je ook 2x per maand gezonde tips en inspiratie

Klik op de knop rechts en kies een lekker en gezond recept uit. Er zit vast iets voor je tussen. Al ontbijt, lunch, hoofdgerecht of tussendoortje

Hi, ik ben Willemijn van Gastel en als leefstijlcoach begeleid ik mensen met overgewicht én overvolle agenda’s. 

Ik heb bewondering voor mensen die enorm hard werken en er nog van alles naast doen. Hun positieve instelling is heel aanstekelijk. 

Helaas bekoopt een aantal van deze mensen dit enthousiasme met te weinig aandacht voor hun eigen gezondheid. En daarmee schieten ze in hun eigen voet want hun vitaliteit verdwijnt en daarmee de glans waar ze om bekend staan. 

Herken jij je hierin? Werk jij ook te hard en heb je de afgelopen jaren te weinig aandacht gehad voor je gezondheid met overgewicht als gevolg? En voel je je daardoor lusteloos en niet fit? 

Waar wacht je nog op? 

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Dan kunnen we kijken waar je staat, wat je wilt en of ik jou daarbij kan helpen.