Download deze brochure en dan krijg je ook regelmatig gezonde tips en inspritatie.

Runningtherapie kan uitkomst bieden als je te veel piekert, je lusteloos voelt of juist heel gejaagd. Ook kan het zijn dat je slecht slaapt en je het idee hebt de controle te verliezen. Kortom, wanneer jouw hoofd te veel ‘aan’ staat waar je zo graag van verlost wilt worden.

Door te bewegen krijgt je hoofd rust. Je voelt het al snel, de energie komt terug, je kan weer scherper nadenken en je wordt blijer.

Je hebt vast weleens gehoord dat bij hardlopen het gelukshormoon endorfine vrijkomt. Maar dat is niet het enige waar we op aansturen. Hardlopen dempt gevoelens van stress, zorgt ervoor dat nare gedachten geen olifanten in de kamer worden, en maakt je creatiever. Daarvoor heb je wel bepaalde trainingsvormen nodig, en die trainingsvormen bij elkaar vormen de therapie.

Moet het per se hardlopen zijn? Nee dat hoeft niet. Runningtherapie kan ook wandelen betekenen. Kán. Want om de therapie te laten slagen moet je wel iets doen waar je hartslag van omhoog gaat. Zeker in het begin wanneer je nog weinig conditie hebt zal de training bestaan uit wandelen. De therapie past zich namelijk al-tijd aan bij jouw niveau.

Kan het ook roeien zijn of fietsen? Ja, theoretisch wel. Maar die sporten zijn moeilijker te organiseren als training.

Concreet is dit aanbod individueel of in groepsverband. Neem gewoon even contact met mij op als dit jou wat lijkt, dan praten we hierover verder. Of download alvast de brochure om meer informatie te krijgen over de groepen die binnenkort starten.

Wil jij meer lezen op mijn website? klik dan op HOME


Laat mij je helpen

Hi, ik ben Willemijn van Gastel en als leefstijlcoach en runningtherapeut help ik mensen met stress en (bijna) burnoutklachten beter te ontspannen, voldoende te bewegen en gezond te eten zodat zij weer de energie krijgen die zij van zichzelf gewend zijn. Ook geef ik trainingen bij bedrijven om de vitaliteit van professionals te versterken.   

Ik heb bewondering voor mensen zie die enorm hard werken en er nog van alles naast doen. Hun positieve instelling is heel aanstekelijk. 

Helaas bekoopt een aantal van deze mensen dit enthousiasme met te weinig aandacht voor hun eigen gezondheid. En daarmee schieten ze in hun eigen voet want hun vitaliteit verdwijnt en daarmee de glans waar ze om bekend staan. 

Herken jij je hierin? Werk jij ook te hard en heb je de afgelopen jaren te weinig aandacht gehad voor je gezondheid? En voel je je daardoor lusteloos en niet fit? 

Waar wacht je nog op? 

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Dan kunnen we kijken waar je staat, wat je wilt en of ik jou daarbij kan helpen.