Gratis Workshop De Eerste Mijl September 2022

Weg met stress en vermoeidheid

Hoge werkdruk en het halen van deadlines lossen we meestal op met nog harder werken.

…en nog harder..

Eigenlijk heeft dat niet zoveel zin, want je gaat er echt niet efficiënter door werken. Juist niet. Het zet eigenlijk geen zoden aan de dijk.

Wat wél helpt is even te stoppen met ingewikkeld nadenken. En even het bloed door alle aderen te laten stromen. Zuurstof in de hersenen die ondertussen even in de relaxed modus staan.

Hoe je dat bereikt? Met bewegen! Ja, zo simpel is that!

Alle vormen van bewegen werken, maar er zijn een aantal manieren die je extra kunnen helpen. Helemaal als je daar ook nog je ademhaling op aanpast.

Wil jij ze leren? Geef je dan op voor de gratis workshop! Je kan je zelf opgeven of samen met collega’s.

Deze workshop is gratis en speciaal voor mensen met een zittend beroep die veel en hard moeten nadenken

wat hebben je nodig….

wandelschoenen, sportkleding hoeft niet maar mag wel

een conditie waarmee je minimaal 10 minuten stevig kan doorstappen

De workshop duur 1 uur

Locatie

Ik kom naar jullie bedrijf toe deze nazomer! Ik heb 5 gratis workshops (min 4 – max 10 personen) weg te geven aan jou en jouw collega’s die zin hebben om deze workshop samen te volgen.  

Wil je je individueel opgeven? Dat kan ook. Ik geef deze gratis workshop ook op dinsdag 20 september in Noordwijk tussen  15.30 en 16.00. Verzamelen bij de vuurtoren en opgeven uiterlijk maandag 19 september (zie www.nationalevitaliteitsweek.nl/kalender/)

Telefoon

06-54 64 64 04

E-mail

willemijn@vangastelleefstijl.nl

Adres

Rivierforel 35
2318 MG, Leiden

Meer over mij

Hi! ik ben Willemijn, expert op het gebied van leefstijl en vitaliteit, na jarenlang gewerkt te hebben als adviseur voor gezondheidsbeleid- en onderzoek. 

Vanwaar die interesse?  

Als adviseur moest ik mij steeds verdiepen in onderwerpen zoals infectieziekten, kwetsbare ouderen en ja… ook leefstijl. Dit laatste onderwerp boeide mij enorm en ik las er zoveel over dat ik in no-time van alle ins en outs op de hoogte was. 

Van oorsprong ben ik gedragswetenschapper en dat maakt dat gedragsverandering voor mij een bekend en zeer interessant terrein is. Want tja, weten wat gezond leven inhoudt is één, maar je gedrag hierop aanpassen is een ander verhaal. 

"Ik weet hoe het werkt, ik zie hoe het anders kan"

 

Uit ervaring weet ik wat stress, drukte en gepieker met je kan doen. Je denkt het allemaal aan te kunnen maar bij lang doorploeteren komt behoorlijk want zand in de raderen. Uiteindelijk loop je vast. 

Jaren geleden ben ik zelf, na een zeer intensieve periode, begonnen met hardlopen. Haha, nou ja hardlopen, het was 10 minuten lopen naar het water om daar heel lang uit te rekken. Maar ongemerkt werden de 10 minuten 20, 30, 60 en verder. Ik merkte toen pas hoezeer een gezonde leefstijl – in dit geval hardlopen- ervoor zorgt dat je je beter gaat voelen. Ik kreeg weer energie. Ik herkende mijzelf weer en ik kon weer genieten. 

Dat gevoel, zelf het heft in handen te nemen en zelf het voor elkaar krijgen om je fitter te voelen gun ik een ieder. Dat is mijn grote drijfveer.  

_MG_1266