Doet jouw organisatie of bedrijf mee met één van de afstanden van Leiden Marathon? Wat goed!

Maar….wat dacht je ervan om ook de medewekers die minder actief zijn de kans te geven om vol energie hun collega’s aan te moedigen?

Voor deze medewerkers hebben wij het programma De Fitte Toeschouwer.

Nee, met dit programma train je niet voor een afstand. Je hoeft geen hardloper of doorgewinterde sporter te worden. Maar je gaat wel meer bewegen zodat je je fitter gaat voelen. 

Vanaf januari 2023 kunnen Teams van bedrijven (5-8 deelnemers) zich inschrijven. Het programma start in maart 2023 en duurt 6 weken, met als uitdaging 3 keer per week 20-40 minuten matig intensief bewegen. Dit kan wandelen of joggen zijn. Dit doe je zelf in je eigen tijd of je spreekt met elkaar af. Ook andere vormen van sport zijn bespreekbaar.

Plezier ervaren en elkaar stimuleren staan bij de Fitte Toeschouwer voorop. Daarom komt het team in deze 6 weken 3 keer fysiek bijeen en hebben we onderling whapp-contact.

De Fitte Toeschouwer vindt plaats onder professionele begeleiding, zowel fysiek als online. Deelnemers hebben gedurende het programma tevens toegang tot individueel leefstijl/beweegadvies.

De kosten voor het programma zijn € 420,-exclusief btw per team. Dit bedrag is gelijk aan de kosten van een deelnemend team aan één van de businesslopen.

bewegen - vitaliteit - fitte toeschouwer