Kan jij wel wat inspiratie en tips gebruiken?

2020 loopt langszaam ten einde en de drukte neemt toe. Graag wil je nog van alles doen en daar zou een gezonde leefstijl nu net even lekker bij kunnen helpen. Het E-book Gezond Leven zonder Stress geeft je hierbij het steuntje in de rug. 
 

 

Download hier het E-book

en je ontvangt daarbij ook regelmatig tips en inspiratie voor een gezond leven. 

 

Ben jij iemand die...

Een druk leven heeft en de lat hoog legt?
Voel jij je voor alles en iedereen verantwoordelijk?
Ga je graag vitaal en opgeruimd door het leven?
En vraag jij veel van jezelf?Maar....

Zijn er ondertussen ongezonde gewoontes ingeslopen? Bieden deze comfort en troost of dienen zij als uitlaatklep?
Merk je dat je daardoor steeds minder energie krijgt en baal je dat je de regie over je gedrag denkt kwijt te zijn?


Wil jij...

De regie op een gezond lichaam weer terugpakken en weer vitaal door het leven gaan?

Wil jij een gezond leven leiden en trots zijn dat je dat zelf voor elkaar krijgt?


Laat mij je helpen

Ik ben WIllemijn van Gastel en ik help graag mensen die gezonder willen leven. Ik weet uit ervaring hoe lastig dat is en hoe gemakkelijk je zeker in tijden van drukte vervalt in ongezonde gewoontes. Kom daar maar weer eens uit!

Jaren heb ik gewerkt als adviseur voor gezondheidsbeleid en -onderzoek. Vanuit die functie heb ik veel kennis opgedaan over wat gezond leven is en ook wat je daarvoor moet doen én laten. Ik realiseerde me ook dat al die kennis onvoldoende houvast biedt voor mensen die graag gezonder willen leven. De vertaling van de kennis naar het persoonlijke leven mist. Ik ben mij daar steeds meer in gaan verdiepen en heb daarnaast een BLCN geaccrediteerde opleiding voor leefstijlcoach gevolgd. Zodat ik die houvast wel kan bieden.

Ik zie om mij heen veel mensen die altijd ‘aan’ staan; presteren goed op werk en in hun privé leven zijn ze zeer actief. Maar dat eist wel zijn tol want ondertussen ondermijnen ze hun gezondheid en daar balen ze stevig van.

Doorzetten, niet zeuren, ook al ga je over eigen grenzen heen. Het is een patroon dat niet goed voelt. Het mooie is, dat je dit patroon kan doorbreken. Daarin ligt mijn kracht en daarom heb ik een praktijk opgezet waarin ik individueel begeleid, gericht op ieders persoonlijke situatie.

Natuurlijk is het een stap om hulp te vragen, maar hé, waarom doormodderen als dat niet hoeft? Met een doelgerichte aanpak kom je sneller waar je wezen wilt. Misschien wil je een keer praten om te kijken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

 

 

 

 

Download hier het E-book 

en je ontvangt daarbij ook regelmatig tips en inspiratie voor een gezond leven.